Maak een afspraak tijdens de telefonische spreekuren en regel een verwijzing bij je huisarts via verwijzing CM Klop PsychologieZorgdomein (zoektermen Psycholoog Gorinchem CM Klop)zelfportretmaak een afspraak met psycholoog gorinchem met Karin Klop (kijk bij wie je in de kamer zit)

CM Klop: GZ-Psycholoog BIG nummer 49910693925 (AGB-code 94004397) en Eerstelijnspsycholoog NIP  drager van het Kwaliteitskeurmerk Basis GGZ en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van GZ-Psychologen en haar Specialismen  (NVGzP)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

NB: 28 en 23 cliënten die respectievelijk in 2018 en 2019 hun behandeling bij Psycholoog Gorinchem afrondden, vulden een vragenlijst (CQI) naar tevredenheid in. In 2017 bleek uit resultaten (te weinig onderzoek om in de grafiek weer te geven) van de klantevredenheid vragenlijst dat de praktijk lastig was te bereiken en daarom stond in 2018 het verbeteren van de bereikbaarheid hoog op de agenda. In 2019 heeft Psycholoog Gorinchem meer willen focussen op het bespreken van de resultaten en het samen beslissen. Tenslotte staat 2020 in het teken van nog meer aandacht voor de rol van (nabije) naasten die je tijdens de behandeling kunnen stimuleren en steunen.