overige informatie

punaisebeschikbaarheid en wachtlijst 
Uitgezonderd de woensdag die gereserveerd is voor administratie, is de praktijk de gehele week geopend.  Elke cliënt verdient tijdens zijn of haar consult de volle aandacht. Daarom is de telefoon op het antwoordapparaat aangesloten. Iedere maandag en donderdag is er een telefonisch spreekuur tussen 12.30 - 13.00 uur. Wil je op de wachtlijst, bel dan tijdens bovengenoemde spreekuren. Indien de wachtlijst langer dan zes weken is, wordt u doorverwezen naar de waarnemende praktijk. Momenteel (07-10-2018) is er geen wachtlijst en kunt u op korte termijn terecht.

punaiseDigitale Zelfzorg (ook wel e-health genoemd)

Psycholoog Gorinchem maakt gebruik van online modules van snel beter in je vel van het Trimbos Instituut. Door een account op deze website aan te maken  zijn diverse modules te volgen, variërend van piekeren, stress en slapen. Deze vorm van online zelfhulp geeft inzicht in de eigen mentale gezondheid met informatie, tips en testen, video's en opdrachten. Soms zal dit een onderdeel van de behandeling vormen. Is het crisis, ben je de Nederlandse taal niet machtig of ben je niet handig met de computer, dan zal er geen digitale zorg  worden toegepast.

punaiseafwezigheid

Bij afwezigheid, ziekte en andere calamiteiten kun je contact opnemen met BLG psychologen (0183-628671) te Gorinchem. 

 

punaiselinks                                               slapen algemene informatie en adviezene-health: een aantal voorbeelden van zelfhulp  ontspanningsoefeningen luisteren                            Informatie over EMDR: www.emdr.nl

punaisekracht of klacht Psycholoog Gorinchem streeft naar transparantie en duidelijkheid.       Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Maak het bespreekbaar en we zullen samen tot een oplossing komen.                   Hier vind je informatie over de klachtenregeling van de NVGzP Ben je tevreden? Zeg het voort en plaats een reactie op Zorgkaart Nederland of schrijf via Google een recensie.                                      

punaisePrivacy Beleid      op 25 mei ging de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van start. Hier  lees je hoe Psycholoog Gorinchem naast de gebruikelijke geheimhoudingsplicht je persoonsgegevens en privacy zorgvuldig beheert.