overige informatie


punaisebeschikbaarheid en wachtlijst
De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Elke cliënt verdient tijdens zijn of haar consult de volle aandacht. Daarom is de telefoon op het antwoord apparaat aangesloten. Iedere maandag en donderdag is er een telefonisch spreekuur tussen 12.30-13.00 uur. Wil je op de wachtlijst, bel dan tijdens de spreekuren. De wachtlijst is momenteel (17-12-2021) 1á 2 weken.

CORONA: Psycholoog Gorinchem is ook tijdens de lockdown tot en met 19 januari 2021 conform toestemming van het RIVM geopend. Samen hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Ben je gezond, ben je gewoon welkom op de praktijk, houdt afstand en was je handen bij binnenkomst.                  Als je niet gezond bent, kunnen we de behandeling continueren door een telefonisch of videoconsult.De No-showregel wordt tijdelijk niet gehanteerd. Heb je vragen: aarzel niet te bellen of te mailen.

punaiseDigitale Zelfzorg (ook wel e-health genoemd) Psycholoog Gorinchem maakt gebruik van online modules van snel beter in je vel van het Trimbos Instituut. Door een account op deze website aan te maken  zijn diverse modules te volgen, variërend van piekeren, stress en slapen. Deze vorm van online zelfhulp geeft inzicht in de eigen mentale gezondheid met informatie, tips en testen, video's en opdrachten. Soms zal dit een onderdeel van de behandeling vormen. Is het crisis, ben je de Nederlandse taal niet machtig of ben je niet handig met de computer, dan zal er geen digitale zorg  worden toegepast.

 

 

 

punaisePrivacybeleid Op 25 mei 2018 ging de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van start. Hier  lees je hoe Psycholoog Gorinchem naast de gebruikelijke geheimhoudingsplicht je persoonsgegevens en privacy zorgvuldig beheert. Dit is de weergave van je rechten bij elektronische verwerking van gegevens in de zorg.  

Zorgverzekering?Kijk hierwelke consequenties je keus heeft voor psychologische zorg (restitutie/natura).

punaiselinks slapen algemene informatie en adviezen een aantal voorbeelden van zelfhulpOntspanningsoefeningen  luisteren              Informatie over EMDR: www.emdr.nl

punaisekracht of klacht Psycholoog Gorinchem streeft naar transparantie en duidelijkheid. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Maak het bespreekbaar en we zullen samen tot een oplossing komen. Hier vind je infor-matie over de klachtenregeling van de NVGzP. Ben je tevreden? Zeg het voort en plaats een reactie op Zorgkaart Nederland of schrijf via Google een recensie.                                      

 Afwezigheidpunaise

Bij afwezigheid, ziekte en andere calamiteiten kun je contact opnemen met BLG psychologen (0183) 62 86 71 te Gorinchem. Buiten kantooruren kun je bellen naar de Huisartsenpost (0183) 64 64 10.

.