psycholoog gorinchem 

heeft contracten met bijna  alle zorgverzekeraarsHelaas kon dit jaar geen contract worden afgesloten met Promovendum, Besured en National Academic. De behandeling in de Generalistische Basis GGZ is (minus het eigen risico van 385 euro) gratis. Iedere verzekering hanteert een eigen percentage van de tarieven die ieder jaar worden vastgesteld door de NZA. In de wachtruimte van PSYCHOLOOG GORINCHEM hangt een lijst met percentages. Meer informatie hierover kunt u krijgen tijdens de telefonische spreekuren. 

Wordt alles vergoed vanuit de Basisverzekering? Nee, zo zijn aanpassingsstoornissen, werk- en relatieproblematiek, en een aantal andere stoornissen uitgesloten van verzekerde GGZ-zorg. U zult de behandeling hiervoor zelf moeten betalen, of eventueel uit een aanvullende verzekering.
De tarieven zijn per sessie 90 euro.

De tarieven 2018 door de  Nederlandse Zorg Autoriteit vastgesteld voor no-show, OZP en andere tarieven zijn in te zien op de praktijk. 

Helaas kon geen contract voor 2018  worden afgesloten met PROMOVENDUM, BESURED en NATIONAL ACADEMIC. Meer informatie kunt u hierover krijgen tijdens de telefonische spreekuren 

psychologische hulpverlening in de Basis-GGZ