prikbord

punaisebeschikbaarheid en wachtlijst 
Uitgezonderd de woensdag die gereserveerd is voor administratie, is de praktijk de gehele week geopend.  Elke cliënt verdient tijdens zijn of haar consult de volle aandacht. Daarom is de telefoon op het antwoord-apparaat aangesloten. Iedere maandag en donderdag is er een telefonisch spreekuur tussen 12.30 - 13.00 uur. Wil je op de wachtlijst, bel dan tijdens bovengenoemde spreekuren. Er is momenteel ( 10 november 2017) een wachtlijst van zes tot acht weken.  

punaiseDigitale zorg (ook wel e-health genoemd)

Psycholoog Gorinchem maakt gebruik van online modules van Mirro. Indien u zich registreert bij deze website zijn diverse modules (17) te volgen, variërend van geldzorgen, piekeren, burn-out, jong en depri tot alcoholgebruik bij ouderen. Deze vorm van online zelfhulp geeft inzicht in de eigen mentale gezondheid met informatie, tips en testen, video's en opdrachten. Soms zal dit een onderdeel van de behandeling vormen. Is het crisis, ben je de Nederlandse taal niet machtig of ben je niet handig met de computer, dan zal er geen digitale zorg worden toegepast.

punaiseafwezigheid

Bij afwezigheid, ziekte en andere calamiteiten kun je contact opnemen met BLG psychologen (0183-628671) te Gorinchem.                

 

punaiselinks                                               slapen algemene informatie en adviezen e-health: een aantal voorbeelden van zelfhulp  ontspanningsoefeningen downloaden                            Informatie over EMDR: www.emdr.nl

punaisekracht of klacht Psycholoog Gorinchem streeft naar transparantie en duidelijkheid. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Maak het bespreekbaar en we zullen samen tot een oplossing komen.                                                 Hier vind je informatie over de klachtenregeling van de NVGzP Ben je tevreden? Zeg het voort en plaats een reactie op Zorgkaart Nederland of schrijf een recensie.                                      

punaiseuitspraak van de maand      Geen uitmuntende ziel is gevrijwaard van op z'n minst een beetje gekte.

(Aristoteles)