prikbord

punaisebeschikbaarheid en wachtlijst 
Uitgezonderd de woensdag die gereserveerd is voor administratie, is de praktijk de gehele week geopend.  Elke cliënt verdient tijdens zijn of haar consult de volle aandacht. Daarom is de telefoon op het antwoordapparaat aangesloten. Iedere maandag en donderdag is er een telefonisch spreekuur tussen 12.30 - 13.00 uur. Wil je op de wachtlijst, bel dan tijdens bovengenoemde spreekuren. Indien de wachtlijst langer dan zes weken is, wordt u doorverwezen naar de waarnemende praktijk. Momenteel (20-02-2018) bedraagt de wachttijd 5 a 6 weken.

punaiseDigitale zorg (ook wel e-health genoemd)

Psycholoog Gorinchem maakt gebruik van online modules van beterinjevel.nl Door een account op deze website aan te maken  zijn diverse modules te volgen, variërend van piekeren, stress en slapen. Deze vorm van online zelfhulp geeft inzicht in de eigen mentale gezondheid met informatie, tips en testen, video's en opdrachten. Soms zal dit een onderdeel van de behandeling vormen. Is het crisis, ben je de Nederlandse taal niet machtig of ben je niet handig met de computer, dan zal er geen digitale zorg worden toegepast.

punaiseafwezigheid

Bij afwezigheid, ziekte en andere calamiteiten kun je contact opnemen met BLG psychologen (0183-628671) te Gorinchem. 

Praktijksluiting 5 tot en met 22 maart. Op vrijdag 23 maart is er een extra telefonisch spreekuur van 11.00 tot 13.00 uur.       

 

punaiselinks                                               slapen algemene informatie en adviezen e-health: een aantal voorbeelden van zelfhulp  ontspanningsoefeningen downloaden                            Informatie over EMDR: www.emdr.nl

punaisekracht of klacht Psycholoog Gorinchem streeft naar transparantie en duidelijkheid.       Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Maak het bespreekbaar en we zullen samen tot een oplossing komen.                   Hier vind je informatie over de klachtenregeling van de NVGzP Ben je tevreden? Zeg het voort en plaats een reactie op Zorgkaart Nederland of schrijf via Google een recensie.                                      

punaiseuitspraak van de maand      Onder het net en vlot gesprek,
dat mijn hoofd, met bruine hoed,
met de gastheer voeren moet,
denkt mijn hele ziel: verrek!                                                                                                                                                    M. Vasalis, Nederlands dichter en psychiater (1909-1998)