psycholoog gorinchem een brug naar beter

telefoon: 06 13 23 4270
4207AA Lingsesdijk 13-a Gorinchem

psycholooggorinchem@gmail.com

De brug naar beter van Psycholoog Gorinchem (Karin Klop) heeft momenteel

een wachtlijst van 3 á 4 weken na inlevering van je documenten. De behandeling start direct na de intake. (update 16-02-2024)

Steek de brug van klacht naar kracht over in de volgende zes stappen:
1. verwijzing ZorgDomein
Maak een afspraak bij je Huisarts die zal beslissen of een verwijzing naar de Basis GGZ bij je past. Psycholoog Gorinchem ontvangt de doorverwijzing graag elektronisch via ZorgDomein. Je ontvangt hierna een patiënten bericht van ZorgDomein via de mail met verdere aanwijzingen.
2. meld je aan
Meld je vervolgens bij de praktijk aan tijdens de telefonische spreekuren op maandag en donderdag tussen 12.30 – 13.00 uur om telefonisch via 06 1323 4270 kennis te maken. Je hebt dan direct de gelegenheid je vragen te stellen over praktische zaken, de behandeling of de kosten.
3. vul de documenten in
Je krijgt digitaal per e-mail een behandelovereenkomst, algemene voorwaarden en een vragenlijst. Ook ontvang je een formulier om bezwaar aan te tekenen tegen vermelding van persoonlijke gegevens op de factuur. Heb je alles teruggestuurd dan word je op de wachtlijst geplaatst.

als je een naaste wilt inschakelen bij jouw behandeling is dat geen enkel probleem (bekijk de documentaire samen uit de schaduw)

4. wachtlijst en intake
Je wordt gebeld voor het plannen van de intake en maken samen een routekaart van de reis naar beter. We noemen dit ook wel diagnostiek. Na twee intake gesprekken gaat de behandeling direct van start. Als Psycholoog Gorinchem jou niet bevalt, word je geholpen een psycholoog te zoeken die beter bij je past.
5. behandeling (info)
Samen beslissen we welke behandelmethode voor jou het beste is. Voor angst en depressie wordt Cognitieve Gedragstherapie (Cgt) ingezet. Bij trauma starten we een EMDR behandeling of Cgt. We controleren geregeld of je verder komt op de brug van klacht naar kracht. Je reist zo kort als kan of zo lang als moet!
6. afronding
Je bent de brug naar beter overgestoken. Wat heb je geleerd, hoe breng je dat in de praktijk en wat heb jij Psycholoog Gorinchem geleerd? Naast terugvalpreventie vul je een klanttevredenheidslijst in en laat als je wilt op ZorgKaart je reactie achter. Als je er mee instemt, krijgt je huisarts een verslag van je behandeling.