overige informatie

punaisebeschikbaarheid en wachtlijst De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Elke cliënt verdient tijdens zijn of haar consult de volle aandacht. Daarom is de telefoon op het antwoord apparaat aangesloten. Iedere maandag en donderdag is er een telefonisch spreekuur tussen 12.30-13.00 uur. Wil je op de wachtlijst, bel dan tijdens de spreekuren. Regel eerst via de huisarts een verwijzing via Zorgdomein.

De wachttijd is momenteel (22 -11-2021) 5 á 7 weken.  

punaiseCOVID-19 De regels worden conform het RIVM uitgevoerd. De anderhalve meter regel en het handen reinigen blijven van kracht. Ben je gezond, ben je gewoon welkom op de praktijk, houd afstand en was je handen bij binnenkomst. Ben je positief getest binnen 5 dagen na ons laatste consult, graag even contact.

Als je niet gezond bent, kunnen we de behandeling continueren door een telefonisch of videoconsult. Heb je vragen: aarzel niet te bellen of mailen. 

punaisedigitale zelfzorg (ook wel e-health genoemd) Psycholoog Gorinchem maakt gebruik van online modules van snel beter in je vel van het Trimbos Instituut. Door een account op deze website aan te maken  zijn diverse modules te volgen, variërend van piekeren, stress en slapen. Deze vorm van online zelfhulp geeft inzicht in de eigen mentale gezondheid met informatie, tips en testen, video's en opdrachten. Soms zal dit een onderdeel van de behandeling vormen. Is het crisis, ben je de Nederlandse taal niet machtig of ben je niet handig met de computer, dan zal er geen digitale zorg worden toegepast.

 afwezigheidpunaise

Bij afwezigheid, ziekte of calamiteiten kun je contact opnemen met aVineas of buiten kantooruren met de Huisartsenpost.

punaiseheb je een klacht?

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent. Bespreek het zo snel mogelijk met je behandelaar. Komen we er samen niet uit? Psycholoog Gorinchem is aangesloten klachtenregeling van de NVGzP

punaiseprivacybeleid Op 25 mei 2018 ging de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming van start. Hier  lees je hoe Psycholoog Gorinchem naast de gebruikelijke geheimhoudingsplicht je persoonsgegevens en privacy zorgvuldig beheert. Dit is de weergave van je rechten bij elektronische verwerking van gegevens in de zorg.

punaisezorgverzekering kijk hier welke consequentie jouw keuze heeft op vergoeding psychologische zorg. Vanaf 2022 zullen geen contracten met zorgverzekeraars worden afgesloten.

Meer informatie vind je op contractvrijepsycholoog.nl.                               

links punaise

slapen algemene informatie en adviezen een aantal voorbeelden van zelfhulpOntspanningsoefeningen  luisteren          Informatie over EMDR: kijk een animatiefilmpje of bezoek www.emdr.nl