psycholoog gorinchem 

heeft contracten met bijna  alle zorgverzekeraars De behandeling in de Generalistische Basis GGZ is (minus het eigen risico van 385 euro) gratis. Iedere verzekering hanteert een eigen percentage van de tarieven die ieder jaar worden vastgesteld door de NZA. Wil je meer over de kosten weten, neem gerust contact op tijdens de telefonische spreekuren. 

Wordt alles vergoed vanuit de Basisverzekering? Nee, zo zijn aanpassingsstoornissen, werk- en relatieproblematiek, en een aantal andere stoornissen uitgesloten van verzekerde GGZ-zorg. Je zult de behandeling hiervoor zelf moeten betalen, of eventueel uit een aanvullende verzekering. Het tarief voor Onverzekerde zorg (OVP) zijn per sessie 100 euro.

De tarieven 2021 zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit vastgesteld, beschikbaar en in te zien op de praktijk. Het no-show tarief (als je verzuimt 24 uur van te voren de afspraak te annuleren of niet op de afgesproken tijd niet verschijnt) wordt niet door je Verzekeraar vergoed. Je ontvangt dan zelf een factuur van 65 euro.

 

psychologische hulpverlening in de Basis-GGZ